• Snack
  • 3.7.2024

Grillezett savanyú paprika - Elektromos grill Tefal Optigrill 4IN1 Inox GC774D30

pp Grilované papriky v octě.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
20 perc

Összetevők

  • 6 nagy pirospaprika (Florinis)
  • 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 5 evőkanál vörösborecet
  • 1 evőkanál porcukor
  • 8 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 4 evőkanál friss petrezselyem, finomra aprítva
  • 2 evőkanál finom kapribogyó ecetben
  • Só és bors

1. LÉPÉS: Kezdje a paprika megmosásával és szárításával.

2. LÉPÉS: Kapcsolja be az OptiGrillt. Nyissa az OptiGrillt a grillező állásba. Állítsa az oldalsó termosztátot a 4. állásba. A paprika méretétől függően süsse 15-20 percig. Sültnek és puhának kell lennie.

3. LÉPÉS: Amíg a paprika hűl, készítse el a pácot. Keverje össze a vörösborecetet, az olívaolajat, a felaprított fokhagymát, a cukrot, a sót, a borsot és a petrezselymet egy tálban.

4. LÉPÉS: Tálalás előtt legalább 4 órán át hagyja pácolódni a paprikát a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek.

5. LÉPÉS: Tálalja az ecetes paprikát előételként vagy köretként. Tálaláskor tegyen savanyított kapribogyót a paprikára.

A receptet a My Tefal alkalmazásban találod

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent