1. LÉPÉS: Kezdje a paprika megmosásával és szárításával.
2. LÉPÉS: Kapcsolja be az OptiGrillt. Nyissa az OptiGrillt a grillező állásba. Állítsa az oldalsó termosztátot a 4. állásba. A paprika méretétől függően süsse 15-20 percig. Sültnek és puhának kell lennie.
3. LÉPÉS: Amíg a paprika hűl, készítse el a pácot. Keverje össze a vörösborecetet, az olívaolajat, a felaprított fokhagymát, a cukrot, a sót, a borsot és a petrezselymet egy tálban.
4. LÉPÉS: Tálalás előtt legalább 4 órán át hagyja pácolódni a paprikát a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek.
5. LÉPÉS: Tálalja az ecetes paprikát előételként vagy köretként. Tálaláskor tegyen savanyított kapribogyót a paprikára.
Ajánlott termékek