1. LÉPÉS: Kezdje a paprika megmosásával és szárításával.
2. LÉPÉS: Közepes lángon melegítsen fel egy serpenyőt, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítja a hozzávalókat. Tegyen két kanál olajat a serpenyőbe, és tegye bele az egész paprikát. Süsse 10 percig, rendszeresen megforgatva. Tegye félre őket egy tálban.
3. LÉPÉS: Amíg a paprika hűl, készítse el a pácot. Keverje össze a vörösborecetet, az olívaolajat, a felaprított fokhagymát, a cukrot, a sót, a borsot és a petrezselymet egy tálban.
4. LÉPÉS: Tálalás előtt legalább 4 órán át hagyja pácolódni a paprikát a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek.
5. LÉPÉS: Tálalja az ecetes paprikát előételként vagy köretként. Közvetlenül a tálalás előtt tegyen ecetes kapribogyót a paprikára.
Ajánlott termékek