1 | Tegye a mézet, mustárt, kakukkfüvet és a bort egy fazékba, és forralja fel. Rendszeres kevergetés mellett hagyja főni, miközben előmelegíti a grilltálcát.
2 | Helyezze a grilltálcát az Easy Fry Oven & Grill készülék felső szintjére, a cseppgyűjtő tálcát pedig alulra, és melegítse elő 13 percig GRILL üzemmódban (200 °C).
3 | Tekerje fel a kolbászt, és egymásra merőlegesen szúrjon bele két nyársat, hogy a tekervények a helyükön maradjanak. Amikor a készülék előmelegedett, egy ecset segítségével kenje meg a kolbász mindkét oldalát a mustáros keverékkel, és helyezze a grilltálcára.
4 | Süsse 15 percig GRILL üzemmódban (200 °C), a program felénél fordítsa meg a kolbászt. Tálalja a kolbászt egy tányéron a maradék mustáros szósszal.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.