• Snack
  • 15.5.2021

Grillezett kolbász mustármázzal - Tefal Easy Fry Oven & Grill recept

Digital-Saucisse grillees laquee a la moutarde_Grilled sausage with mustard sauce.png
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
28 perc

Összetevők

  • 700 g Toulouse-i kolbász, lehetőleg egy szál
  • 1 ek. magos mustár
  • 2 ek méz
  • 100 ml fehérbor
  • 2 szál kakukkfű


1 | Tegye a mézet, mustárt, kakukkfüvet és a bort egy fazékba, és forralja fel.
Rendszeres kevergetés mellett hagyja főni, miközben előmelegíti a grilltálcát.

2 | Helyezze a grilltálcát az Easy Fry Oven & Grill készülék felső szintjére, a cseppgyűjtő tálcát pedig alulra, és melegítse elő 13 percig GRILL üzemmódban (200 °C).

3 | Tekerje fel a kolbászt, és egymásra merőlegesen szúrjon bele két nyársat, hogy a tekervények a helyükön maradjanak.
Amikor a készülék előmelegedett, egy ecset segítségével kenje meg a kolbász mindkét oldalát
a mustáros keverékkel, és helyezze a grilltálcára.

4 | Süsse 15 percig GRILL üzemmódban (200 °C), a program felénél fordítsa meg a kolbászt. Tálalja a kolbászt egy tányéron a maradék mustáros szósszal.
image.png

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent