1. LÉPÉS: Készítse el a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: Keverje össze a mustárt a citromhéjjal, fűszerekkel és az olajjal, pácolja be a húst. ½ órára tegye hűtőbe.
3. LÉPÉS: A besamelhez olvassza fel a vajat, adja hozzá a lisztet, kicsit barnítsa meg, majd adja hozzá a finomra aprított fokhagymát is és 1 percig kavarja.
4. LÉPÉS: Öntse fel tejjel és főzze sűrűre. Közben sózza, borsozza, és adja hozzá a reszelt sajt felét és addig kevergesse a mártást, amíg a sajt felolvad.
5. LÉPÉS: A karfiolt szedje rózsáira. Lobogó, sós vízben 1-2 percig főzze elő. Szedje ki és csepegtesse le.
6. LÉPÉS: A sárgarépát vágja karikára. A zöldségeket tegye az OptiGrill sütőedényébe, forgassa össze a finomra aprított petrezselyemmel és öntse rá a besamelt.
7. LÉPÉS: Süsse 20-25 percig, majd szórja rá a maradék sajtot is és pár percig süsse tovább.
8. LÉPÉS: A húst a grillen oldalanként 3-3 percig süsse a legmagasabb fokozaton.
9. LÉPÉS: Ha elkészült a hús, a csőben sült zöldségekkel tálalja.
Ajánlott termékek