1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: A hagymát kockázza fel, a húst vágja nagyobb kockákra, a spenótot mossa meg és vágja félbe. Főzze meg a gnocchit az utasítás szerint.
3. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Pirítsa meg a hagymát az olajban, amíg aranybarnára pirul. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
4. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Tegye a csirkét a fazékba, és addig pirítsa, míg minden oldalról megpirul. Sóval és borssal fűszerezze, és adja hozzá a szárított vagy friss fokhagymát. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
5. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adja hozzá a spenótot, és párolja, amíg megfonnyad. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
6. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adja hozzá a tejszínt, és folytonos kevergetés mellett forralja fel. Adja hozzá a krémsajtot a keverékhez, keverje össze, és forralja fel. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
7. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Tegye a keverékbe a parmezánt, keverje össze, és forralja fel. Ízlés szerint sóval, borssal, szerecsendióval és fokhagymával fűszerezze. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
8. LÉPÉS: Forgassa bele a megfőtt gnocchit, és azonnal tálalja.