A zöldségeket, a karfiol kivételével, vágja kb. 1 cm-es kockákra, újhagymát és fokhagymát pedig karikákra. Szedje a karfiolt nagyobb rózsákra, majd azokat is szeletelje fel.
Az edényt kapcsolja kézi üzemmódban a barnítás funkcióra, majd miután kellően felhevült olvassza meg rajta a vajat.
Először a hagymát adja hozzá majd a sárgarépát, zellert és fokhagymát. Pirítsa majd szórja meg fűszernövényekkel és adjon hozzá cukrot is. Tegye hozzá a többi zöldséget, keverje össze, adja hozzá a paradicsomot és öntse fel borral. Ízesítse sóval majd fedje le.
Az edényt 5 percre kapcsolja a nagy nyomású főzésre és már kész is.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.