1. LÉPÉS: Készítsük el az ízesített vajat egy edényben. A puha vajat keverjük össze az összes hozzávalóval, hogy sima vajat kapjunk. Tegyük félre szobahőmérsékleten.
2. LÉPÉS: Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.
3. LÉPÉS: Olajozzuk ki a lábas alját, és helyezzük rá a pulykacombot. Ízesítsük sóval és borssal. A teljes felületet kenjük be az ízesített vajjal. Adjuk hozzá a rozmaringot és az apróra vágott fokhagymát.
4. LÉPÉS: Tegyük a lábast a sütőbe fedő nélkül, és süssük 1 óra 30 percig (a lábas méretétől függően állítsuk be a sütési időt). Egy kis merőkanál segítségével rendszeresen megforgatjuk a combot, hogy egyenletesen süljön és piruljon.
5. LÉPÉS: A sütőből kivéve pihentessük a húst 10 percig a lábasban, mielőtt felszeletelnénk.
6. LÉPÉS: Azonnal fogyasszuk!
TIP: Tálaljuk sült sütőtök szeletekkel.
Ajánlott termékek