1. LÉPÉS: Hámozzuk meg és mossuk meg az édesburgonyát.
2. LÉPÉS: Mandolinnal vágjuk őket vékony, egyforma, 1 mm vastag szeletekre.
3. LÉPÉS: Tegyük a szeleteket egy edénybe, és adjunk hozzá olajat, sót és fűszereket. Jól keverjük át.
4. LÉPÉS: Tegyük a szeleteket laposan és átfedés nélkül a készülékbe, majd indítsuk el a sütési folyamatot.
5. LÉPÉS: Miután a chipsek kisültek, tegyük egy tálba. A maradék édesburgonyából több adagot is készíthetünk.
TIPP: Ehhez a recepthez az édesburgonya szeleteket mandolin segítségével szeleteljük fel. Az egyenletes vastagság biztosítja az egyenletes sütést. Az édesburgonya szeletek vastagságától függően állítsuk be a sütési időt úgy, hogy ropogósak legyenek, de ne barnuljanak meg túlságosan.