1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: A hagymát vágja apróra, a húst pácolja olajban majoránnával, bazsalikommal, rozmaringgal és fekete borssal, majd vágja vékony szeletekre. Hámozza meg a fokhagymát.
3. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Pirítsa meg a hagymát az olajban, amíg aranybarnára pirul. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
4. LÉPÉS: Forgassa bele a húst a finomlisztbe. Nyomja meg a START gombot, és adja hozzá fazékban lévő hagymához. Addig süsse a húst, amíg minden oldalról megpirul. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
5. LÉPÉS: Vegye ki a húst. Nyomja meg a START gombot, és a zsiradékban röviden pirítsa meg a zúzott fokhagymát. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
6. LÉPÉS: Adja hozzá a tejszínt, a vizet vagy az alaplevet és az édes paprikát. Nyomja meg a START gombot és forralja fel. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
7. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Tegye a csirkét a fazékba, és párolja. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
8. LÉPÉS: Adja hozzá a parmezán sajtot, keverje össze és tálalja. Tálalja pl. rizsszem tésztával vagy sült burgonyával.