• Reggeli
  • 22.7.2020

Fehérbabos, kecskesajtos bruschetta - recept Tefal Cook4Me+

fo.jpg
Počet osob
Adagok száma
2
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
20 perc
Főzési idő
Főzési idő
25 perc

Összetevők

  • 70 g fehérbab (12 órán át áztatva)
  • 2 nagy szelet kenyér, pirítva
  • 2 gerezd fokhagyma, hámozva
  • 1/2 hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 1 bouquet garni
  • 2 ek simalevelű petrezselyem, megmosva, aprítva
  • 1/2 kecskesajt rúd, szeletelve
  • 3 ek olívaolaj
  • Só, bors

Készítse elő a hozzávalókat.
1.jpg


Enyhén olajozza meg, és dörzsölje be fokhagymával a pirítós egyik oldalát. Melegítse fel az olajat a serpenyőben.
2.jpg


Tegye bele a hagymát és pirítsa meg.
3.jpg


Adja hozzá a babot, a bouquet garnit, a petrezselymet, a sót és a borsot.
4.jpg


Főzési idő: 25 perc
5.png


Szárítsa ki. Pépesítse, és kenje a pirítósra. Grillezze meg a kecskesajtot és tegye a tetejére.
fo.jpg


Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent