1. LÉPÉS: A habcsók elkészítéséhez: Melegítse elő a sütőt 150 °C-ra.
2. LÉPÉS: Tegye a tojásfehérjéket a konyhai robotgép táljába. Nyomja meg a „Start” gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V7 sebesség 1 perc
V8 sebesség 45 s
3. LÉPÉS: Nyomja meg a „Start” gombot, és kanalanként adagolja hozzá a cukrot, 5-10 másodpercet várva minden adag között.
Rögzítés: Flex habverő
V3 sebesség 2 perc
4. LÉPÉS: Nyomja meg a „Start” gombot, és hagyja dolgozni a konyhai robotgépet addig, amíg a habcsók nagyon sima és fényes nem lesz, és nyoma sem marad cukorszemcséknek.
Rögzítés: Flex habverő
V6 sebesség 8 perc
5. LÉPÉS: Hígítsa fel a kukoricalisztet az ecettel, és öntse a habcsókra, majd nyomja meg a "Start" gombot.
V6 sebesség 10 s
6. LÉPÉS: Irányadóként rajzoljon egy 18-20 cm-es kört egy sütőpapírra egy tepsibe. Öntse a habcsókot a körbe, és egy kis spatula vagy egy kerek élű kés segítségével formázza a pavlovát egy kissé lapos kupolává a tetején.
7. LÉPÉS: Vegye le a sütő hőmérsékletét 120 °C-ra, és süsse 1 órán át. Kapcsolja ki a sütőt, és hagyja teljesen kihűlni a zárt sütőben legalább 1 órán át, majd óvatosan vegye le a habcsókot a papírról, és rendezze el egy tálalótálon.
8. LÉPÉS: A díszítéshez: Kockázza fel a rebarbarát és 100 g epret. Tegye őket egy lábasba a cukorral együtt, és főzze 12 percig, hogy kompótot kapjon. Hagyja kihűlni.
9. LÉPÉS: Készítse el a tejszínhabot: öntse a teljes tejszínt és a porcukrot a konyhai robotgép táljába, és nyomja meg a "Start" gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V5 sebesség 2 perc 30 s
V6 sebesség 1 perc 15 s
V7 sebesség 30 s
10. LÉPÉS: Tegye a pavlova tetejére a tejszínhabot és az eper-rebarbara kompótot. Adja hozzá a maradék epret, és tálalja.
Ajánlott termékek