Egy ollóval vágjuk darabokra a megmosott és megszárított spenótleveleket.
Az olívaolajat öntsük a Tefal Cook4Me főzőedényébe.
Adjuk hozzá a spenótot, majd folyamatos kevergetéssel fonnyasszuk meg az olajon. Adjuk hozzá a lilakáposztát, a vizet és a cukrot, majd sózzuk-borsozzuk.
Ezután adjuk hozzá a szódabikarbónát és csodáljuk meg, hogyan változik a fogásunk színe!
Amikor a víz elkezd forrni, adjuk hozzá a rizst is.
Zárjuk le a Tefal Cook4Me fedelét, majd nagynyomásű főzéssel főzzük a rizottót 8 percig.
Miután letelt a főzési idő, keverjük a rizottóhoz a mascarponét és a parmezánt és hagyjuk állni 5 percig, mielőtt felszolgálnánk. Jó étvágyat!
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.