• Ebéd
  • 20.7.2020

Édesburgonyás bárány curry - recept Tefal Cook4Me+

fo.png
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
25 perc
Főzési idő
Főzési idő
15 perc

Összetevők

  • 640 g báránylapocka csont nélkül, 3 cm-s kockákban
  • 1 ek tisztított vaj
  • 1 hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 2 gerezd fokhagyma, hámozva, csírátlanul, felaprítva
  • 10 g frissen reszelt gyömbér
  • 3 ek curry paszta
  • 320 g paradicsompüré
  • 80 g natúr joghurt
  • 250 g édesburgonya, hámozva, 4 cm-s kockákban
  • 40 g mandulapehely

Készítse elő a hozzávalókat.
1.png


Tegye a vajat a serpenyőbe.
3.png


Süsse a hagymát, a fokhagymát és a gyömbért 1 percen át. Pirítsa meg a hús minden oldalát, akár több adagban.
2.png


Adja hozzá a paradicsompürét, a curry pasztát, az édesburgonyát és a joghurtot. Sózza, borsozza és keverje meg.
4.png


Főzési idő: 15 perc
5.png


Ízesítse mandulaforgácsokkal. Tálalja.

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent