• Ebéd
  • 20.7.2020

Diós, gorgonzolás ravioli - recept Tefal Cook4Me+

fo.jpg
Počet osob
Adagok száma
2
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
4 perc

Összetevők

  • 12 töltött ravioli (hűtőpultban)
  • 100 g apró brokkolirózsa, megmosva
  • 70 g gorgonzola (vagy roquefort vagy más kéksajt)
  • 25 g füstölt kacsa, aprítva
  • 50 g mogyoróhagyma, hámozva, finomra aprítva
  • 125 g zsíros crème fraiche
  • 30 g hámozott dió, aprítva
  • 280 ml zöldség alaplé (vagy víz)
  • 1 ek turbolya vagy petrezselyem, megmosva, aprítva
  • 1 ek olívaolaj

Készítse elő a hozzávalókat.
1.jpg


Töltsön olajat a serpenyőbe.
2.png


Párolja meg a mogyoróhagymát. Adja hozzá a kacsát, majd a crème fraiche-t, a gorgonzolát és az alaplé hetedét. Keverje össze, majd tegye félre.
3.jpg


Töltse bele a maradék alaplevet. Adja hozzá a raviolit és a brokkolit.
4.jpg


Főzési idő: 4 perc
5.png


Szűrje le. Adja hozzá a szószt, a diót és a turbolyát.
fo.jpg


Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent