• Reggeli
  • 14.6.2023

Darált marhahúsos-sajtos szendvics

minced beef and cheese.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
17 perc

Összetevők

  • 350 g darált marhahús
  • 1 púpozott teáskanál dijoni mustár
  • 2 evőkanál Worcester-szósz
  • 0,5 kanál Tabasco® (választható)
  • 2 hagyma, meghámozva és felszeletelve
  • 50 g vaj
  • 8 szelet sokmagvas kenyér
  • 8 szelet ementáli sajt
  • 4 kanál szósz (ketchup, majonéz vagy mustár)
  • Só, bors

Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra.

Mielőtt hozzáadná a hozzávalókat, melegítse fel a serpenyőt közepes lángon, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált.

Olvassza fel a vajat, adja hozzá a hagymát és egy csipet sót. Közepes lángon 10 percig karamellizálja a keveréket.

Közben keverje össze a marhahúst, a mustárt, a Worcester-szószt, a Tabascót, a sót és a borsot. A húskeverékből formázzon 4 kenyérszelet nagyságú pogácsát. Tegye félre.

Vegye ki a hagymát a serpenyőből, és tegye félre. Helyezze a marhahús pogácsákat a serpenyőbe, és pirítsa meg őket mindkét oldalukon 2-3 percig. Tegye félre.

Kenje meg a 4 szelet kenyeret a mártással, és tegye rájuk a hagymát. Helyezze a tetejére a marhahúst és a 2 szelet sajtot. Fedje be a maradék kenyérszeletekkel.

Tegye a szendvicseket a serpenyőbe, majd a sütőbe, de ne feledje levenni az Ingenio fogantyút. Süsse 5 percig.

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent