Egy tálban keverje össze a cukrot és a tojássárgáját. Olvassza fel a csokoládét (egy lábasban vagy a mikrohullámú sütőben), és adja hozzá a tejszínt és a tejet.
Elegyítse a két keveréket. Ossza szét a poharakban. Tegye rájuk a fedőket. Tegye a serpenyőbe 200 ml vízzel.
Főzési idő: 10 perc
Hűtse 12 órán át. Szórja meg demerara cukorral, és karamellizálja szakácsfáklyával.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.