Tegyük egy keverőtálba a felkockázott vajjal együtt.
Nagyjából 1 percen keresztül olvasszuk mikrohullámú sütőben.
A habverővel és a fedéllel felszerelt rozsdamentes acéltálban tálban a legmagasabb fokozaton, másfél perc alatt verjük kemény habbá a tojásfehérjét.
A gép leállítása nélkül adjuk hozzá a cukrot, majd verjük még további egy percen keresztül.
Habverővel keverjük simára a csokis, vajas keveréket, majd folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a 4 tojássárgáját.
Adjunk egy kanál felvert tojásfehérjét a keverékhez, és határozott, gyors mozdulattal oszlassuk el, lazítva a krémet. Ezután óvatosan forgassuk a csokoládés keverékbe a maradék felvert tojásfehérjét.
Tegyük hűtőbe pár órára.
Tipp: adjunk finomra reszelt narancshéjat a felvert tojásfehérjéhez.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
Az Ön cookie-kra vonatkozó választása a blog.tefal.hu oldalon
A cookie-k az internethasználók böngészője által az informatikai eszköz (például számítógép, okostelefon) merevlemezére elhelyezett és/vagy onnan olvasott szövegfájl, amelyhez egy domainnév kapcsolódik. A cookie-k információtárolásra szolgálnak, továbbá egyes cookie-k nélkül az érintett weboldal és a cookie-t tartalmazó oldalakra telepített szoftverek nem működnek megfelelően. A cookie-k minden kategóriájára vonatkozóan válassza ki a cookie-kezelés módját. Az „Elfogad és folytatás” gombra kattintással érvényesítse választását, amelyet a Cookie-koldalon bármikor módosíthat.