Tegyük egy keverőtálba a felkockázott vajjal együtt.
Nagyjából 1 percen keresztül olvasszuk mikrohullámú sütőben.
A habverővel és a fedéllel felszerelt rozsdamentes acéltálban tálban a legmagasabb fokozaton, másfél perc alatt verjük kemény habbá a tojásfehérjét.
A gép leállítása nélkül adjuk hozzá a cukrot, majd verjük még további egy percen keresztül.
Habverővel keverjük simára a csokis, vajas keveréket, majd folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a 4 tojássárgáját.
Adjunk egy kanál felvert tojásfehérjét a keverékhez, és határozott, gyors mozdulattal oszlassuk el, lazítva a krémet. Ezután óvatosan forgassuk a csokoládés keverékbe a maradék felvert tojásfehérjét.
Tegyük hűtőbe pár órára.
Tipp: adjunk finomra reszelt narancshéjat a felvert tojásfehérjéhez.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.