• Ebéd
  • 15.7.2020

Csirkés, paradicsomos bruschetta - recept Tefal Cook4Me+

fo.png
Počet osob
Adagok száma
0
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
1 perc

Összetevők

  • 4 nagy szelet kovászos kenyér, pirítva
  • 2 gerezd fokhagyma, hámozva
  • 150 g hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 500g ökörszív paradicsom
  • 400 g csirkehús csont nélkül, vékony csíkokban
  • 0,6 tk szárított oregánó
  • 50 g magozott fekete olívabogyó, aprítva
  • 50 g napon szárított paradicsom, durvára vágva
  • 50 g parmezánforgács
  • Kristálysó, frissen őrölt bors

Készítse elő a hozzávalókat.
1.png


Hámozza meg és szeletelje vékonyra a hagymát.

Vágja vékony csíkokra a csirkehúst.

Dörzsölje be fokhagymával a kenyérszeleteket.
2.png


Tegyen pár szárított paradicsomot a serpenyőbe.

Pirítsa meg a csirkecsíkok egyik oldalát. Adja hozzá a hagymát, paradicsomot és a szárított paradicsomot.
3.png


Sózza, borsozza. Adja hozzá az oregánót, olívát és 50 ml vizet.
4.png


Főzési idő: 1 perc

Hagyja kihűlni. Kenje meg a pirítósokat a keverékkel, reszeljen rá parmezánt.
fo.png


Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent