• Ebéd
  • 5.12.2024

Csirkecombok joghurtos és rozmaringos pácban - az Optigrill Elite XL-hez készült recept

Kuracie stehná v marináde s jogurtom a rozmarínom.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
0 perc

Összetevők

  • 4 bőr nélküli csirkecomb
  • 250 g fehér joghurt
  • 2 evőkanál friss rozmaring, finomra vágva
  • 3 evőkanál dijoni mustár
  • 4 gerezd apróra vágott fokhagyma
  • Bors

1. LÉPÉS: Keverje össze a joghurtot, a mustárt, a rozmaringot, a fokhagymát, a sót és a borsot. Öntse a keveréket a csirkecombokra, és hagyja pácolódni a hűtőszekrényben 4 órán át.

2. LÉPÉS: Kapcsolja be a grillt. Válassza a CSIRKEMELL programot, és nyomja meg az OK gombot. Kenje be a grill-lapokat egy kevés olajjal. A készülék előmelegítése után tegye a csirkecombokat a grillre, és zárja le a grillt. Grillezze a csirkecombokat ízlés szerint.

TIPP: A csirkecombokat tálalja salátával és grillezett burgonyaszeletekkel.

A receptet a My Tefal alkalmazásban találod

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent