1. LÉPÉS: Készítse el a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: Készítsen pácot a jogurtból, olívaolajból, citromléből és héjából, garam masala, só és apróra vágott lapos petrezselyemből.
3. LÉPÉS: Távolítsuk el a csirkecomb alsó részét, és pácoljuk körülbelül egy órán keresztül.
4. LÉPÉS: A zöldségeket vágja szeletekre, keverje össze a korianderrel, római köménnyel, csicseriborsó liszttel, sóval és olívaolajjal.
5. LÉPÉS: Kapcsolja be a fitőzt, a csirkecombokhoz használja a grill funkciót, amit kb 25 percig süt, a zöldségekhez pedig a forró levegős sütés funkciót.
6. LÉPÉS: A mártás elkészítéséhez készítse elő a hozzávalókat, keverje össze és sóval ízesítse.
7. LÉPÉS: A kész csibét és zöldségeket a mártással tálalja.
Ajánlott termékek