Vágjuk a csirkemellet 4-5 darabra.
Tegyük a csirkemellet egy tálba, és öntsük rá a Teriyaki szószt.
Hámozzuk meg és reszeljük le a gyömbért, majd tegyük a tálba.
Keverjük össze, hogy a csirkét jól bevonja.
Helyezzük a csirkedarabokat egy Easy Fry normál grillrácsra.
Állítsuk be a CSIRKE programot 7 percre.
A tortillákat melegítsük mikrohullámú sütőben 35 másodpercig, vagy 140°C-os sütőben 10 percig.
A szezámmagot egy száraz serpenyőben (olaj nélkül) közepes lángon aranybarnára pirítjuk.
Tegyük a tortillákat tányérokra.
Kenjük meg őket egy kis majonézzel.
Helyezzük a vöröskáposztát és a sárgarépát a tortillákra. Adjunk hozzá néhány darab Teriyaki csirkét.
Adjuk hozzá az apróra vágott újhagymát és a pirított szezámmagot.
Adjunk hozzá egy kis Teriyaki szószt a tetejére. Hajtsuk át a végeket, és tekerjük fel, hogy lezárja a tortillákat. Díszítsük lime gerezdekkel.
Forrón tálaljuk egy kis tál teriyaki mártással.
Jegyzet:
Tálaljuk köretként apróra vágott levéllel vagy káposztasalátával.