1. LÉPÉS: Kezdjük azzal, hogy a csirkeszeleteket két fólia között egy kalapáccsal vagy az edény aljával egyenletes vastagságúra klopfoljuk.
2. LÉPÉS: Minden szeletet kenjünk meg pestóval. A mozzarellát szeletekre vágjuk, és elrendezzük a szeleteken. Adjunk hozzá piros és sárga paprikacsíkokat és szárított paradicsomdarabokat. Ízesítsük kevés sóval, borssal és zsályalevelekkel.
3. LÉPÉS: Tekerjük fel a töltött szeleteket, és vonjuk be füstölt szalonnaszeletekkel. A tekercseket rögzítsük fogpiszkálóval vagy sütőzsineggel, hogy zárva tartsuk őket. Kenjük meg a tekercseket olívaolajjal.
4. LÉPÉS: Tegyük be az involtini tekercseket a készülékbe.
5. LÉPÉS: Szeleteljük fel az involtinit, és tálaljuk salátával.
TIPP: Sütés után néhány percig hagyjuk pihenni az involtinit. Ez segít a szaftnak átszivárogni a húson, és szaftosabbá teszi a csirkét. Az involtini gazdag és ízletes, ezért egy könnyű köret, például grillezett zöldségek mellé tálalva kiegyensúlyozottá teszi az étkezést. Tálaljuk pirospaprika pestóval.