Egy tálban oldja fel az élesztőt a tejjel és a meleg vízzel.
Egy másik tálban keverje össze a lisztet, a sót és a sütőport.
Fokozatosan adja hozzá az élesztő, a tej és a meleg víz keverékét, majd keverje hozzá az ecetet, hogy sima, sűrű tésztát kapjon.
Takarja le a tálat egy tiszta konyharuhával, és hagyja a tésztát meleg, száraz helyen 2 órán át pihenni. A tészta buborékokat fog képezni, ezért ne dagassza.
Egy 8 cm átmérőjű, 2 cm magas tésztalapot kenjen ki vajjal, és közepes lángon melegítse fel a serpenyőt. Várja meg, amíg a Thermo-Signal kijelzője teljesen pirosra vált.
Helyezze a formákat a serpenyőbe, és öntse a tésztát 3/4-ig a serpenyőbe. Süsse 2 percig, amíg a palacsinták tetején buborékok keletkeznek, és a széle elkezd száradni.
Egy spatula segítségével fordítsa meg a palacsintákat, és pirítsa további 2 percig.
Vegye ki a formákat, fordítsa meg a fánkokat, és süsse további 6 percig, rendszeresen megforgatva.
Ismételje ezt a maradék tésztával, amíg az összes palacsintát meg nem formázza.