1. LÉPÉS: Egy tálban villával nyomjuk össze a főtt burgonyát. Adjuk hozzá az olvasztott vajat, a tojássárgáját és a szerecsendiót. Fűszerezzük és jól keverjük össze.
2. LÉPÉS: Formázzuk a burgonyatölteléket egyenletes golyókká a kezünk között vagy két kanállal és tegyük félre.
3. LÉPÉS: Készítsünk elő három tányért a panírozáshoz: az elsőbe tegyük a lisztet. A másodikban verjük fel a tojásokat, az olajat, a sót és a borsot. A harmadikba tegyük a panko morzsát.
4. LÉPÉS: Forgassuk meg minden egyes golyót lisztben, rázzuk le a felesleget, mártsuk bele a felvert tojásba, majd hempergessük meg a panko morzsában.
5. LÉPÉS: Tegyük őket a készülékbe és indítsuk el a sütési folyamatot.
6. LÉPÉS: Ha elkészült, azonnal fogyasztható a krokett.
TIPP: Bátran variáljuk a burgonyatöltelék fűszerezését, például friss fűszernövényekkel, olasz vagy cajun fűszerekkel.