• Ebéd
  • 13.7.2020

Burgonya és kolbász - recept Tefal Cook4Me+

krumpli ffo.jpg
Počet osob
Adagok száma
0
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
20 perc
Főzési idő
Főzési idő
7 perc

Összetevők

  • 1,2 kg kemény húsú burgonya, hámozva, feldarabolva
  • 9 minikolbász, harmadolva
  • 3 merguez kolbász (vagy több minikolbász), harmadolva
  • 10 szardellafilé olajban, aprítva
  • 1 ek kapribogyó, aprítva (vagy apró savanyú uborka)
  • 350 ml marhahús-alaplé
  • 1 ek kukoricaliszt egy kevés alaplével elkeverve
  • 150 ml tejszín
  • 3 ek reszelt parmezán
  • 2 ek olaj

Készítse elő a hozzávalókat.
1.jpg


Tegye a kolbászokat a serpenyőbe.
2.png


Pirítsa meg a kolbászt.
3.png


Adja hozzá az alaplé/kukoricaliszt keveréket, a tejszínt, a kapribogyót és a szardellát. Alaposan keverje össze. Tegye bele a burgonyát.
4.jpg


Főzési idő: 7 perc
5.png


Reszeljen rá parmezánt. Tálalja.
krumpli ffo.jpg


Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent