1. LÉPÉS: Ehhez a recepthez két alapkészítményre lesz szüksége: piskótatésztára (6 személy) és ganázsra (6 személy). Mielőtt folytatná a receptet, ellenőrizze, elkészítette már? Ha nem, akkor térjen vissza az "Előfeltételek" blokkra, amelyet a fő recept képernyőn talál.
2. LÉPÉS: Öntse egy téglalap alakú, fóliával bélelt formába a ganázst, 0,5 cm vastagságúra. Tegye 2 órára a hűtőszekrénybe.
3. LÉPÉS: Melegítse elő a sütőt 170°C-ra.
4. LÉPÉS: Ossza el az édes süteménytésztát egyenletesen a muffinformák között (formánként kb. 60 g). Süsse 18 percig.
5. LÉPÉS: Hagyja kihűlni egy rácson, majd vegye ki a tortaformákból. A receptből 10 süteményt készíthetünk.
6. LÉPÉS: Keverje össze a marcipánt és az ételfestéket, hogy a burgerbe kerülő "cheddar sajt" narancssárga színt kapjon. Szórja meg a munkafelületet egy kevés kukoricaliszttel. Egy sodrófa segítségével nyújtsa 2 mm vastagságúra a marcipánt. Vágja 6 cm-es négyzetekre.
7. LÉPÉS: Készítsen elő mindent a burger összeállításához. Vágja félbe a minitortákat (cupcakes). A ganázst egy 6 cm-es pogácsaszaggatóval vágja 10 korongra, ezek lesznek a húspogácsák.
8. LÉPÉS: Tegye a ganache köröket a muffin aljára. Folytassa a burger összeállítását a „cheddar” marcipán, majd a felszeletelt eper, végül a menta elhelyezésével, amely a paradicsom és a saláta illúzióját keltik.
Ajánlott termékek