1. LÉPÉS: Egy tálban hámozza meg a lime-ot, és facsarja ki a levét. Adja hozzá a paprikát, a borsot, a cukrot, a fokhagymát, az olívaolajat és a koriandert. Ízlés szerint fűszerezze.
2. LÉPÉS: Fűzze fel a combokat a fanyársakra. Személyenként egy nyárssal számoljon. Tegye őket egy tálba, és öntse le a páclével. Fordítsa meg őket, hogy a páclében pácolódjanak. Pihentesse a hűtőben 1 órán át.
3. LÉPÉS: Kapcsolja be az OptiGrillt. Válassza a „Csirke” programot, és nyomja meg az OK gombot. Amint az előmelegítés befejeződött, tegye a csirke nyársakat a grillre bőrükkel lefelé, és zárja le. Süsse, amíg a jelzőfény pirosra nem vált.
4. LÉPÉS: Amikor a csirke megsült, tegye ki egy tálra, és azonnal tálalja.
Ajánlott termékek