A spenótleveleket egy fazék forrásban lévő sós vízben blansírozza 2 percig. Csöpögtesse le, és hűtse le egy tál jeges vízben. A spenótot nyomkodja ki erősen a kezei között, hogy eltávolítsa a felesleges vizet. Vágja fel a spenótot, és tegye egy nagy tálba.
Adja hozzá a parmezán sajtot, a zsemlemorzsát, az apróra vágott fokhagymát, az olívaolajat, a citromhéjat és az oreganót. Fűszerezze meg sóval és borssal. Fektesse a szeleteket laposan egymás mellé. Fedje be őket pancetta szeletekkel. Oszlassa el rajtuk egyenletesen a spenótos tölteléket. A szeleteket tekerje fel, hogy egy tekercset kapjon. Kösse össze a tekercset, hogy a sütés alatt egyben maradjon.
Indítás előtt helyezze be a sütő tartozékokat az OptiGrillbe. Zárja be a grillt, és kapcsolja be. Automatikusan kiválasztásra kerül a kézi program. Az M gombbal válassza ki a Piros színbeállítást, majd nyomja meg az OK gombot. Előmelegítés után adja hozzá az olívaolajat, a vajat, majd a zsemlét. Hagyja sülni 5 percig, időnként megforgatva, amíg megbarnul. Adja hozzá a sonkahagymát és a fokhagymát, és pirítsa 2 percig.
Öntse hozzá a fehérbort, és 5 percig forralja. Adja hozzá a zöldségalaplevet, és főzze 18 percig, időnként megforgatva a tekercset. A végére egy részben elforralt alaplevet kell kapnia.
Egy vágódeszkán távolítsa el a zsineget, és vágja fel a tekercset szeletekre. Tálalja az alaplével. Jó étvágyat!
Ajánlott termékek