1.
Tegye a lisztet és a tojásokat a géphez csatlakoztatott keverőtálba. Nyomja le a „Start” gombot. A végeredménynek morzsára kell hasonlítania. A tésztának száraznak kell lennie, hogy ne ragadjon össze, amikor kijön a csőrből.
Rögzítés: Keverőedény
V2 sebesség 4 perc
2.
Hagyja a keveréket kb. 30 percig pihenni a hűtőben.
3.
A mellet vágja apró darabokra és tegye félre.
4.
Vágja a húst csíkokra, hogy beférjen a húsdaráló adagolócsövébe. Távolítsa el az inakat és a rostos részeket. Helyezze a húsdarálót a közepes pengével a gépre. Nyomja le a „Start” gombot. Miután feldarabolta, tegye félre a húst a hűtőszekrénybe.
V5 sebesség 4 perc 30 mp
5.
Csatlakoztassa a coulis kiegészítőt a géphez, és apró darabokban passzírozza át rajta a paradicsomot.
V5 sebesség 6 perc
6.
Melegítse fel az olajat a serpenyőben, és pirítsa meg a felkockázott mellet, a zöldségeket és a félretett darált húst. Szórja meg egy csipetnyi cukorral.
7.
Amikor a keverék megbarnult, öntse hozzá a bort és a tejet. Adja hozzá a babérlevelet és a kakukkfüvet. Fűszerezze, és párolja fedő nélkül, nagyon alacsony lángon 2 órán át. Ha szeretné, hozzáadhat egy kis paradicsompürét, hogy besűrítse a szószt.
8.
Forraljon fel egy nagy fazék sós vizet.
9.
Készítse el a tésztát a csőr és a megfelelő tésztapenge felszerelésével. Ügyeljen arra, hogy ne tegyen túl sok tésztát az adagolócsőbe, mert eltömíti. Nyomja meg erősen a dugattyút.
V5 sebesség 15 perc
10.
Főzze a tésztát körülbelül 15 percig, és tálalja a bolognai mártással. Díszítse friss fűszernövényekkel és parmezánreszelékkel. Ellenőrizze folyamatosan, mivel a főzési idő a felhasznált liszt mennyiségétől függően 10 és 20 perc között változhat.
Ajánlott termékek