• Ebéd
  • 8.4.2024

Bárányborda citrommal, rizzsel és zöldségekkel

Jehněčí kotletky s citronem, rýží a zeleninou.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
20 perc
Főzési idő
Főzési idő
15 perc

Összetevők

  • 2 gerezd apróra vágott fokhagyma
  • 0,5 bio citrom (héja)
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 8 kis bárányborda
  • 200 g főtt fehér rizs
  • 50 g főtt borsó
  • 50 g főtt lóbab
  • 50 g főtt csiperkegomba
  • Só, bors

1. LÉPÉS: Hámozza meg és aprítsa fel a fokhagymagerezdeket. Tegye egy nagy tálba a citromhéjjal, az olívaolaj felével, sóval és borssal. Keverje össze.

2. LÉPÉS: Áztassa a bárányszeleteket ebben a pácban, és hagyja ázni 10 percig.

3. LÉPÉS: Melegítse fel a serpenyőt magas hőfokon, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt hozzáadná a hozzávalókat. Tegye a bárányszeleteket a serpenyőbe, és süsse 2 percig. Ordítsa meg, majd a másik oldalát is süsse 2 percig.

4. LÉPÉS: Rendezze a rizst tálalótányérokra, tetejére tegye a bárányszeleteket, majd a zöldségeket. Díszítse a citromhéjjal. Élvezze a finom ízeket.

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent