Öntsük a meleg vizet és az élesztőt egy kis tálba. Hagyjuk felfutni, és keverjük össze.
Adjuk a lisztet, a cukrot, a sütőport és az olajat a tálba. Keverjük össze, majd adjuk hozzá a felfuttatott élesztőt. Keverjük össze, és adjuk hozzá a sót.
Lisztezett felületen 10 percig gyúrjuk a tésztát, amíg puha nem lesz. Alternatívaként konyhai robotgépet is használhatunk a tészta dagasztásához.
Tegyük vissza a tésztát a tálba, takarjuk le egy konyharuhával, és meleg helyen hagyjuk kelni egy órán át. A tálat 40 °C-os sütőbe is betehetjük.
Egy nagy tepsiben keverjük össze az osztrigaszószt, az apró darabokra vágott citromfüvet, a satay fűszerkeveréket és az olajat. Keverjük össze.
Tegyük a burgerpogácsákat a páclébe, és forgassuk meg, hogy bevonja.
Hagyjuk pihenni a hűtőszekrényben.
Közben vágjuk apróra az újhagymát, a mogyorót és a vöröskáposztát, és aprítsuk fel a nagy salátaleveleket.
Öntsük a tejszínt egy kis lábasba, és adjunk hozzá a cheddar sajtot. Félretesszük.
Ha a tészta teljesen megkelt, tegyük vissza enyhén lisztezett felületre. A tésztát többször kinyújtva és összehajtogatva szorosan ellapítjuk, hogy a levegő kiengedje. Formázzunk golyót, és osszuk 8 golyóra. A sütőpapírból vágjunk ki 10 cm-es négyzeteket.
Helyezzük a tésztagolyókat a négyzetekre, takarjuk le egy konyharuhával, és hagyjuk kelni szobahőmérsékleten vagy 40 °C-os sütőben 30 percig.
Helyezzük a tésztagombócokat a sütőpapír négyzetekkel együtt az Easy Fry sütőbe egy normál sütőlemezre, és 15 percig futtassuk a GŐZÖLŐ programot.
Félretesszük.
Helyezzük a grilllapot az Easy Fry készülékbe. Helyezzük a pogácsákat a grillre, és grillezzük a GRILL programon 3 percig vagy tovább, attól függően, hogy hogyan szeretjük.
Közben melegítsük fel a tejszínt és a cheddar sajtot, és verjük simára.
Vágjuk a bao zsemléket szélességben ketté.
Kenjük meg mindkét oldalát majonézzel.
Minden zsemlére helyezzünk egy nagy salátalevelet.
Helyezzünk a tetejére a grillezett hamburgereket.
Kenjünk egy nagy kanál olvasztott cheddar sajtot a hamburgerekre.
Adjuk hozzá az apróra vágott földimogyorót, az apróra vágott vöröskáposztát és a pirított hagymát.
Adjunk hozzá egy kanál majonézt, és szórjuk meg újhagymával.
Helyezzük rá a második bao szeletet.
Azonnal tálaljuk.
Jegyzet:
A bao zsemléket előre elkészíthetjük, és 2-3 napig hűtőszekrényben tárolhatjuk. Pár percig gőzölhetjük, vagy egy percig melegíthetjük őket a mikrohullámú sütőben, és előtte csepegtessünk rá néhány csepp vizet, hogy ne száradjanak ki.