Hámozza meg, magozza ki és vágja nagyobb kockákra az almát.
Melegítsen fel egy serpenyőt közepes lángon, és várjuk meg, amíg a Thermo-Signal mutatója teljesen pirosra vált, mielőtt hozzáadja a barna cukrot és a vajat.
Kis lángon, keverés nélkül főzze, amíg a keverék karamellessé nem válik.
Adja a kockára vágott almát és a citromhéjat a karamellel együtt az edénybe. Ízlés szerint fahéjat is adhat hozzá, majd főzze 7 percig. Az almának egyszerre kell kandírozottnak és keménynek lennie. Hagyja kihűlni a hűtőszekrényben.
Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra.
Keverje össze a tojássárgáját a tejszínnel.
A leveles tésztából vágjon ki 8 darab 14 cm x 14 cm-es négyzetet.
Minden leveles tészta négyzet felére tegyen 2 evőkanál almakompótot, úgy, hogy körben 1 cm-es peremet kihagy. A tészta másik felét hajtsa rá az almakompótra, és a széleket kenje meg egy kevés tojássárgája és tejszín keverékével. A maradékot kenje el a táskák tetején.
Ezután vágja be a tetejét, tegye egy tepsibe, és süsse 35 percig.