1. LÉPÉS: Egy tálban keverjük el simára a tojásokat, az olajat, a tejet és az almaszószt.
2. LÉPÉS: Adjuk hozzá a vaníliakivonatot, a fahéjat, a lisztet, a kukoricalisztet és a sütőport.
3. LÉPÉS: Turmixoljuk, amíg a keverék sima nem lesz.
4. LÉPÉS: Adjuk hozzá az áfonyát (ha nagyok, vágjuk félbe).
5. LÉPÉS: Töltsük meg a muffinformákat a tésztával.
6. LÉPÉS: Tegyük őket a készülékbe és indítsuk el a sütési folyamatot.
7. LÉPÉS: A tálalás előtt hagyjuk kihűlni őket.
TIPP: Az áfonya helyettesíthető étcsokoládéforgáccsal. Az egyenletesebb sütés érdekében hagyjuk a nyers tésztát a hűtőszekrényben pihenni, hogy hideg maradjon, amikor sütni kezdjük.