• Vélemények
  • 12.5.2022

Tefal Revue 2022 tavasz/nyár

Tefal Revue 2022 tavasz/nyár

Kedves Olvasó!

Negyedik alkalommal térünk vissza Önhöz a Tefal Revue magazin hasábjain, amellyel a célunk, hogy inspirációk, érdekes tudnivalók és tippek széles skáláját hozzuk el Önnek. 

A lapban szakácsaink legújabb receptjei mellett termékmenedzsereink leghasznosabb tanácsaival is találkozhat. A Tefal számára kiemelten fontos témákról is szó esik, így a márka innovációiról és fenntarthatósági törekvéseiről is olvashat. 

Ebben az évben számos újítást vezetünk be, többek között az újrahasznosított vagy újrahasznosítható anyagok felhasználásával, felelősségteljesen előállított ECO termékvonalat. 

A népszerű Ingenio, tapadásmentes, egymásba helyezhető serpenyők és edények új termékcsaládjáról is hírt adunk, csakúgy mint a forradalmian új Cook4me multifunkciós főzőedényről, amely segítségével a világ finomságait tálalhatja az egész családnak. 

Ha további ötletekre vágyik, ne felejtse el átböngészni blogunkat vagy megnézni a kedvenc Tefal „Mit főz a főszakács?” videósorozatát. 

A Tefal célja, hogy színt hozzon mindennapjainkba.

Michal Bučko

a SEB Central Europe vezérigazgatója

Csak kattintson az alábbi képre, töltse be (vagy töltse le) a PDF fájlt, és elkezdheti olvasni.

Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.

További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.