• Sztorik
  • 7.7.2021

A ruhák és szövetek otthoni fertőtlenítése a Tefal Cube kézi gőzölővel

Tefal_07_blog_IxeoCube_HU_1200x675.png

Olyan módszert keres, amellyel otthoni körülmények között megbízhatóan fertőtlenítheti a szöveteket és ruhákat? Már meg is találta! A Tefal nagynyomású kézi gőzölői a vasalás mellett a ruhák és különböző lakástextilek fertőtlenítésére is tökéletes, környezetkímélő megoldásként szolgálnak.

A ruhák fertőtlenítésére több lehetősége is van az otthonában. Ha az adott ruhaneműk anyaga megengedi, elsőként mossa ki őket a mosógépben legalább 60°C-on. Öblítő helyett használjon klasszikus ecetet, amely fertőtlenítő hatása mellett tökéletes a ruhaneműk szagtalanítására és puhítására is. Mosás után szárítógépben szárítással, illetve vasalással fokozza a fertőtlenítő hatást.
De hogyan fertőtlenítsük a ruhákat, ha nincs időnk a mosás-szárítás-vasalás kombinációra? A szöveteken használhat különböző fertőtlenítő spray-ket, vagy fertőtlenítheti a ruhákat ózongenerátor segítségével is .
A legegyszerűbb megoldás mind közül azonban egy nagynyomású kézi gőzölő, mint a Tefal Ixeo Cube, amellyel otthoni körülmények között is megbízhatóan fertőtlenítheti a különböző textíliákat, ráadásul teljesen természetes és környezetkímélő módszerrel, nagynyomású gőz segítségével.

A Tefal Ixeo Cube kézi gőzölőt nemrég Hadnagy Timi influencer is tesztelte, aki édesanyaként és kutyatulajdonosként is tökéletesen ki tudja használni a készülék előnyeit az otthoni textíliák fertőtlenítésében és a ruhanó hétköznapokon a ruhák gyors simára gőzölésében!

HadnagyTimi_Cube_3.jpg

A Tefal Ixeo Cube nagynyomású gőzölő gyorsan és megbízhatóan működik, a gőzfertőtlenítés elvét alkalmazva. Mindenféle szöveten alkalmazható, nem csak pamuton, melyekről a 155°C-os nagynyomású gőz tisztító- és fertőtlenítő ereje az összes vírus és baktérium 99,9%-át képes elpusztítani.
Emellett hihetetlenül egyszerű vele dolgozni. Hordozható és nagyon könnyű, ennek köszönhetően megbízhatóan alkalmazhatja az összes textílián függőleges helyzetben is, maximális hatékonysággal.
A Tefal Ixeo Cube továbbfejlesztett, nagynyomású technológiája lenyűgöző gőzkibocsátást tesz lehetővé: gőznyomása akár 5,8 bar, folyamatos gőzkibocsátása akár 90 gramm/perc, illetve 200 gramm/perc gőzlöketre is képes.

Melyek a Tefal Ixeo Cube nagynyomású gőzölő fő előnyei, ha fertőtleníteni akarja vele a textíliákat?

A ruhák ecettel, ózonnal vagy fertőtlenítő spray-vel történő fertőtlenítésével ellentétben a gőzzel történő fertőtlenítés sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Ráadásul környezetkímélőbb is, hiszen vegyszer nélkül, kizárólag a nagynyomású, forró gőz által történik a fertőtlenítés.
Az Ixeo Cube nagynyomású gőzölő a bekapcsolást követően mindössze 70 másodperc alatt készen áll a fertőtlenítésre. Mivel rendkívül kicsi a súlya (kb. fele akkora, mint egy fém gőzölőé) ezért a textileket vagy a ruhadarabokat függőleges helyzetben is nagyon könnyű fertőtleníteni vele, akár minden nap.
Akár reggel is, az utolsó pillanatban, amikor munkába vagy iskolába rohanunk.   Ez a nagyteljesítményű eszköz ezért akár néhány másodperc alatt a vírusok és baktériumok akár 99,9% -át is képes eltávolítani a szövetekből.

HadnagyTimi_Cube_1.jpg


Olyan típusú szövetek, amelyeket az Ixeo Cube nagynyomású gőzölő megbízhatóan fertőtlenít

Néhány mozdulat csupán és a Tefal nagynyomású gőzölője nemcsak tökéletesen kivasalja ruháit és eltávolítja belőlük a nem kívánt szagokat, de egyúttal fertőtleníti is őket. Ezt az eszközt mindenféle szövetre tervezték, ezért nemcsak pamutszövetek fertőtlenítésére használható. Gyengéden fertőtleníti a finom szöveteket is, miközben tökéletesen simára vasalja őket, eltávolítva a ráncokat és  hajtásokat. A gőz gyengéden bánik az anyagokkal, így a nagynyomású gőzölő még a legfinomabb szövetek fertőtlenítésénél is jól jön. Az allerigások számára is ideélis, hiszen a pollent és a port is eltávolítja az anyagokból, a kisállat-tulajdonosoknak pedig ideális társ az állatfekhelyek, párnák, játékok, kis ruhák fertőtlenítésében és tisztán tartásában.

HadnagyTimi_Cube_2.jpg

Ajánlott termékek



Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent