• Sztorik
  • 15.9.2022

Beszélgetés Horváth Dániellel a mindennapokról és vasalási szokásairól @danielhorvathofficial

Dániel Horváth beszélgetés az életről és a vasalásról.jpg

Fotózással és videózással foglalkozom. Sok cégnek gyártok tartalmat hazai és nemzetközi szinten is. Fő irányvonalaim a gasztro, interior, esküvő, divat és utazás. Rendszeresen járok a nemzetközi Fashion Weekekre fotózni, de egyre több destination weddings-et vállalok, az elmúlt egy hétben egy londoni és egy párizsi esküvőt videóztam. Emellett van youtube csatornám, ahol igyekszem edukációs tartalmat megosztani a fotózás és videózásról és mindenkihez közelebb hozni és egyszerűen átadni a tudást.

A külső megjelenés fontos szerepet játszik professzionális és mindennapi megjelenésedben? 

Igen, nagyon is. Sok területen dolgozom, de mind a magasabb szektorba tartoznak, így a megjelenés nagyon fontos. Nemrég jöttem haza egy 3 napos több millió dolláros esküvő videózásáról, ahol kiemelten fontos volt, miben jelenek meg. Ott pl. Black tie volt a dress code. De én alapból is elegánsan öltözködöm. Szeretem magam megkülönböztetni és egyáltalán nem kényelmetlen minden nap ingben lenni.  

A ruházat önkifejezési eszköz számodra?

Abszolút. Gyerekkorom óta szeretek felöltözni. Már kisgyerekként a színpadon álltam, mint zenész. Tehát a kezdetektől figyelnem kellett az öltözködésre. Rengeteget járok külföldi Fashion Weekekre, ahonnan nagyon sokat tanultam az öltözködésről és napjaim része lett.  

Hogy állsz a vasalással? Tudsz vasalni?

Mivel közel 100 ingem van és elegáns nadrágjaim így ezeket vasalni kell. Kisgyerek korom óta tudok vasalni, már otthon is szerettem. Nagyon elfoglalt vagyok, nincs semmire se időm, a vasalás az egyik, amikor kikapcsolhatok és közben megnézek egy két filmet. Ha belekezdek vasalni, akkor nem ritka, hogy 3-4 órát is eltöltök vasalással.  

Nemrég kipróbáltad újdonságunkat, a Tefal Care For You gőzszekrényt. Mi lepett meg a legjobban?

A gyorsasága. Úgy gondolom én gyorsan vasalok, de a Care For You, amibe több ruhát is bele lehet rakni egyszerre és vannak különböző választható idők, akár 10 perces is, gyorsabban végez mint én. Ha gyűröttebb a ruha, akkor is a 15 perces időzítő már elegendő, hogy vasaltak legyenek az ingjeim.  

A Care For You a reggeli/napi rutinod részévé vált?

Igazából én mindent nagy adagba csinálok. Előtte a vasalást is és most a Care For You-val is. Mivel rengeteg ruhám van, így nem kell naponta bedobnom a gépbe, hogy új ruhám legyen. Én inkább az a fajta vagyok, aki sok ruhát elkészít, aztán a hét folyamán sorban felveszi azokat.  

Mire használod a Care For You által megtakarított szabadidőt?

Sajnos nem pihenésre. Amíg dolgozik a Tefal Care For You addig is tudok szerkeszteni képeket, vagy épp emailezni az ügyfeleknek.  

Kinek ajánlanád a Care For You-t?

Mindenkinek. Nem csak azoknak, akik nem szeretnek/tudnak vasalni, vagy időhiánnyal rendelkeznek, de a baktérium mentesítő funkciója és a pulóverek kíméletes tisztítása is olyan dolog, amit egy átlagos vasalóval nem lehet megcsinálni, pedig fontos lenne. Így nagyon sok felhasználási területe van, amire bevethető. 

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent