• Ital
  • 5.12.2024

Azuki vörösbab paszta jeges latte - Koreai recept a Perfectmix Cook Tabletop Mixerhez

Ľadové latté z pasty z červenej fazule Azuki.jpg
Počet osob
Adagok száma
2
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
2 perc

Összetevők

  • 250 g főtt vörös vesebab, lecsepegtetve (1 konzerv 425 g)
  • 100 g porcukor
  • 300 ml hideg tej
  • 20 g Kinako por
  • 100 g jégkocka
  • 1 gombóc vaníliafagylalt

1. LÉPÉS: Öntse a babot és a cukrot a keverőtálba. Zárja le a fedelét, és keverje simára.

2. LÉPÉS: Tegye a tésztát a hűtőbe hűlni, és tisztítsa meg a turmixgép tálját a következő lépéshez.

3. LÉPÉS: A jeges latte elkészítéséhez: tegye vissza a tiszta tálat a turmixgépre. Öntse bele a tejet, a kinakót és a jégkockákat. Zárja le a fedelét, és keverje össze.

4. LÉPÉS: A jeges latteösszeállítása: tegyen két evőkanál vörösbab-pasztát minden pohár aljára, majd óvatosan öntse rá a lattét. Befejezésként tegyen egy gombóc vaníliafagylaltot minden pohárba.

TIPP: A kinako szükség szerint helyettesíthető őrölt mandulával, őrölt szezámmal, őrölt földimogyoróval vagy pörkölt zabbal. A vörösbab-pasztát mogyorómasszával és kakaóporral is gazdagíthatja az extra kényeztetésért. Végül, a még vonzóbb megjelenés érdekében díszítse tejszínhabbal, és szórja meg matcha porral vagy kinakóval. Tálalja kenyérrel.

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent