Az újgenerációs edény

A tökéletes főzés garantált

A Tefal bemutatja az edények és serpenyők következő generációját, amely 3 innovatív technológiát ötvözve garantálja a tökéletes főzési eredményeket minden alkalommal. Fedezze fel, hogyan lehet minden főzés sikeres.

Tefal serpenyő
Dokonalé opékání

Kezdje a
Tökéletes serpenyőben való sütéssel

Mivel a tökéletes serpenyőben való sütés az ideális hőmérsékletről szól, az új Thermo-Signal™ jelzőfény folyamatosan piros színűvé válik, amikor megfelelő az idő a főzés elkezdéséhez. Ez a Tefal garanciája a sikeres főzésre minden alkalommal – kívül ropogós, belül puha!

Tekintse meg a videót is
Termo

Élvezze a karcálló,
Tapadásmentes bevonat előnyeit

A Titán karcálló bevonat a Tefal eddig legjobbja*. Kemény kristályokkal megerősítve úgy tervezték, hogy ellenálljon az extrém főzési műveleteknek a tartós teljesítmény érdekében.

Az egyedülálló tapadásmentes felület megakadályozza, hogy bármely összetevő hozzátapadjon a serpenyőhöz, miközben megőrzi a tökéletes textúrát és ízt.

Tekintse meg a videót is

* A Tefal többi tapadásmentes bevonatához képest – belső kopásvizsgálat.

Tapadásmentes bevonat előnyeit
Tapadásmentes bevonat előnyeit
Az egyenletes főzés tudományát

Sajátítsa el
Az egyenletes főzés tudományát

Mivel az egyenletes hőeloszlás elengedhetetlen az ételek tökéletes textúrájának, színének és ízének eléréséhez, a továbbfejlesztett Thermo-Fusion™+ indukciós technológia jobb hődiffúziót biztosít a gyors és egyenletes főzéshez.

Tekintse meg a videót is

* A Tefal többi tapadásmentes bevonatához képest – belső kopásvizsgálat.

Az egyenletes főzés tudományát

Séf
Lila Füge

A Tefal edények és serpenyők új generációja továbbfejlesztett pirítással, jobb karcállósággal és egyenletesebb főzéssel.

Lila Füge

Magabiztos ételkészítés

Az olyan főzőedények használata, amelyekben bízhat, a jól sikerült ételek egyik titka. A Tefal segítségével akár csukott szemmel is főzhet!

Biztonságos Tefal bevonat

A Tefal egyedülálló, tapadásmentes ellenállóképessége biztonságos és inert anyaggal kombinálva, amely az élelmiszerrel való érintkezéshez is engedélyezett.

Pánev

Biztonságos serpenyő alj

Élelmiszeripari alumíniumötvözet(1)

Certifikace

Külső, független laboratóriumok által tesztelt és tanúsított

  • (1) A CEN, NSF International általi tanúsítvánnyal
  • (2) Szigorúbb ellenőrzések, mint amelyeket a jelenlegi, élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó szabályok előírnak. Nincs a kimutatási küszöb feletti migráció

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent